nowocoat logo

Miljøvenlige olier og sprøjtevoks til træ

 

Lurrell Industries A/S, som blev grundlagt i 1989, udvikler og producerer olier og sprøjtevoks til effektiv og miljøvenlig behandling af træ. Vi har både klare og pigmenterede produkter, som blandt andet bruges til behandling af køkkenredskaber, møbler, havemøbler af træ, så de får en flot og holdbar overflade der tåler slid, sol og regn.

 

Produkterne fra Lurrell Industries udmærker sig ved at være fri for alle unødvendige miljøbelastende kemikalier – eksempelvis indeholder ingen af vores produkter tin, hvilket betyder, at vi er den foretrukne leverandør til nogle af markedets mest ambitiøse producenter og forhandlere af trævarer.

 

Vores produkter er særligt velegnede til industriel påføring – blandt andet fordi vi har optimeret tørretiden og viskositeten, så behandlingen kan påføres maskinelt.

 

Desuden kan vi tilbyde vores kunder specialiseret rådgivning vedrørende produktionsoptimering med vores produkter, ligesom vi kan garantere leveringssikkerheden.

 

Producerer i Danmark – leverer til hele verden

 

Alle Lurrell Industries produkter produceres i Danmark, og herfra leverer vi olier og voks til hele verden – ikke mindst Sydøstasien, hvor mange af møblerne i dag produceres.

 

Møbler, havemøbler og køkkengrej, der er behandlet med vores produkter forhandles af internationale koncerner som IKEA, Wallmart, K-Markt og vores danske JYSK. Alle virksomheder, som sætter både forbrugersikkerhed og miljøvenlighed øverst på deres agenda, og som derfor er yderst opmærksomme på, hvilke kemikalier deres produkter behandles med.

 

Lurrells Industries vedholdende fokus på udvikling, service og leveringssikkerhed har givet virksomheden og produkterne en unik plads på markedet, som vi værner om med stor omhu.

 

Fremtidssikret af Nowocoat

 

Lurrell Industries er i 2019 blevet en del af Nowocoat i forbindelse med et generationsskifte. Valget faldt på Nowocoat Industrial i Kolding, fordi det samarbejde giver Lurrell Industries adgang til state-of-the-art udviklingsfaciliter på Nowocoats laboratorium, adgang til viden og erfaring med udvikling og dokumentation af træbeskyttelse, samt at produktionen fortsat bliver i Danmark. Det betyder, at kunderne også fremover får leveret produkter, som lever op til de meget høje standarder for kvalitet og miljøvenlighed, som kendetegner danske produktioner.

 

Kontakt os og hør mere om Lurrell Industries produkter og samarbejdsmuligheder.