nowocoat logo

Om Nowocoat

nowocoat luftfotoNowocoat Industrial

Nowocoat Industrial A/S har overtaget bygninger og produktionsudstyr fra den tidligere Burcharths Farve- og Lakfabrik i Kolding. Familien Kjærgaard-Reinert, har etableret virksomheden, Nowocoat Industrial A/S og tilfører mere end 47 års erfaring med specialløsninger til overfladebehandlinger af bland andet metal, træ, komposit/plast m.m.

Fremover kan I få meget mere ud af de mange års knowhow, der har til huse i fabrikken på Gl. Donsvej i Kolding. Teamet er fortsat med flere af de tidligere ansatte på laboratoriet og nøglemedarbejdere fra salg, produktion og lager, hvoraf nogle med op til 20 års anciennitet og erfaring fra arbejdet med de specielle krav og ønsker der kræves som malingsleverandør. Dertil kommer at vi nu har brugt snart 2 år på at optimere produkter og recepter samt tilført ny innovation og viden.


Vores særkende er, at vi udvikler special løsninger til vores kunder og går ind og forstår Jeres behov og arbejdsprocesser og undersøger, hvordan vi sammen kan udvikle en løsning, så den hjælper Jer bedst muligt og optimerer proces og økonomi. Det kan være, at I gerne vil have, at malingen tørrer efter et bestemt antal sekunder, eller at vi skal tilrettelægge løsningen efter nogle af jeres andre interne arbejdsprocedurer, som sprøjteproces eller dyppekar m.m..

Fremover får I både adgang til:

  • De specialiserede maskiner og laboratorie udstyr på Gl. Donsvej.
  • Desuden er vi i gang med at optimere hele vores maskinpark med de sidste nye muligheder inden for produktion af højteknologiske coatings, hvor der er tale om en investering på kr. 20 millioner, som betyder vi fremover kan producere op til 10.000 ltr. i et batch.
  • Erfaringen fra de mange medarbejdere, der stadig er på fabrikken, flere med over 20 års erfaring, samt vores egen erfaring gennem 47 år med overfladebehandlinger, herunder behandling af metal, træ beton komposit/plast m.m.
  • Vores ambition og vilje til at målrette alle vores ressourcer og knowhow til skræddersyede kunde-løsninger.

Få et uforpligtende bud på, hvordan vi også kan hjælpe jer.

Vi vil rigtig gerne komme forbi og høre om jeres behov, og om hvordan vi kan hjælpe jer bedst. Nowocoat Industrial A/S er et veletableret, dansk familiefirma, hvor flere af vores gode medarbejdere også er medejere gennem medarbejderaktier. Det vil understrege en høj service og du får fuld opmærksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling og I kommer oftest til at tale med den rette specialist med det samme, når I ringer ind.

Vi udvikler målrettet på at få nye produkter, der både har lang holdbarhed, men også opfylder fremtidens krav til funktionelle egenskaber. Vi er dobbeltcertificerede efter ISO 9001 kvalitetsstyring og ISO 14001 Miljøstyring som sikrer dig at vi arbejder kvalitets- og miljøbevidst hen mod de bedste og mest grønne løsninger i både malingerne og arbejdsmiljøet.

Salg: Træ- og Betoncoating - Per Thorlund – Sales Manager / Co-owner - 42 27 27 27
Salg: Metalcoating - Martin Skare Mogensen – Sales Manager / Co-owner - 42 27 00 00