nowocoat logo

Fri for alger med ren samvittighed

Neutralon

Nowocoat kan stolt fortælle at Neutralon Algemiddel - klar til brug er godkendt af Miljøstyrelsen og gennemtestet og vurderet af Institut for Agroøkologi/ Aarhus Universitet som effektiv mod algevækst.

 

Godkendelsesnummer ved Miljøstyrelsen: Algemiddel reg. 777-9

Produktet vil blive massivt markedsført i TV2 og på sociale medier fra uge 12.

 

Neutralon

 

Se pressemeddelelse

 

Stor interesse for jobdating i Kolding

01 staalvej facadeNowocoat har i dag lagt hus til et arrangement med Jobcenter Kolding, hvor mere end 220 friske og modige kandidater og 21 arbejdsgivere mødte hinanden til en snak om fremtidigt arbejde.

 

Det kræver bl.a mod, og vi giver High-five og krydser fingre for gode aftaler.

 

 

Nowocoat nomineret til EY Entrepreneur of the year 2018

Nowocoat er blevet nomineret til en entreprenør-pris EY Entrepreneur of the year 2018. Endda i en kategori de har svært ved at finde kandidater til fordi de synes det er sjældent der findes ægte innovation og nytænkning i produkter som mange slår sig op på. Det er vi verdensmestre i - både til at udvikle produkter og markeder.

 

Læs mere …

Stort fald i udgifterne til fjernelse af graffiti

nowo anti graffiti seal

Nowocoat har udviklet et murimprægneringsmiddel, der gør det muligt at fjerne graffiti alene ved hjælp af koldt vand og højtryk. Den behandlede overflade kan tåle mindst 16 afrensninger.
Mange danske kommuner, boligselskaber, institutioner og virksomheder vil nu kunne opnå betydelige besparelser på udgifterne til fjernelse af graffiti.

 

Læs mere …

Er du interesseret i at udvikle et samarbejde med Nowocoat A/S, så kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne.