nowocoat logo

Nowocoat har nu et godkendt algemiddel

neutralon godkendt algemiddel

Neutralon algemiddel er efter intensiv forskning og udvikling nu det første dansk producerede produkt til det professionelle marked, der er blevet godkendt af Miljøstyrelsen (Algemiddel - reg. nr.: 777-8).

Neutralon er udviklet til det professionelle marked og må anvendes til bekæmpelse af alger på alle typer af hårde tagoverflader.

 

Læs mere ...

Nye produktions- og lagerbygninger

Stalvej luftfoto beskaret

Nowocoat Industrial A/S har erhvervet de tidligere Decra-Icopal fabriksanlæg på Stålvej 3 i Kolding.

Produktions- og lagerbygningerne er på 10.000 kvadratmeter plus et træningscenter for håndværkere på 800 kvadratmeter.

Indretning og opbygning af et nyt topmoderne og automatisk produktionsanlæg er sat i gang, blandt andet med udstyr til daglig produktion på 65.000 liter.

Alt sker med hjælp af automatisk tappe, etikettering og stabling af produkter på paller, der køres på lager af førerløse trucks. Alle de vigtigste funktioner styres af robotter, så det bliver et meget miljørigtigt og effektivt produktionssted.

 

Med de to produktionssteder på Gl. Donsvej 6 og Stålvej 3, råder Nowocoat Industrial A/S over ca. 14000 kvadratmeter administration, laboratorier, produktions og lagerfaciliteter.

 

 

Coolingpaint

spand dansk

Nowocoat Industrial A/S har med COOLINGPAINT® udviklet fremtidens teknologi for træbeskyttelse (patent pending). Formålet med infrarød (IR), varmereflekterende træbeskyttelse er at undgå solens skadelige ophedning af træværket. Denne funktion er er basis for COOLINGPAINT®.

www.coolingpaint.dk

 

Læs mere ...

Så er vores nye produktion færdig

Vi har udvidet med en kæmpe stor produktionshal. Der er investeret i 6 store nye mixere, 3 stk. som kan blande 4.000 liter af gangen, og 3 stk. som kan blande 12.000 liter af gangen, så der virkelig kan produceres store mængder. Hallen er nu er delt i 2 plan pga. de høje mixere, så vi kan stå og betjene dem via computere som er koblet til hver enkelt mixer. Når produktionen er færdig, er den klar til at blive tappet. Produktet tappes direkte fra mixerne, via store rør, som går direkte fra produktionen ud til vores tappeanlæg.

Derudover har vi også investeret i stor ny robot og tappeanlæg. Vi kan nu tappe, etikettere spande og stable en hel palle på under 5 min. Det er effektivt, og der er kun 2 som betjener hele maskineriet.

Nowocoat beskæftiger i dag 37 personer fordelt på produktion, kontor og laboratorie.

 

Nowocoat Industrial A/S er godkendt af DIBt

DIBt logo dibt godkendelse

Allgemeine Bauaufsichtliche Zulassung (abZ) tildelt.


Efter flere års test- og dokumentationsarbejde kan vi hos Nowocoat stolt fremvise godkendelsen for Proff Industrial Oil og Proff Oil. DIBt’s godkendelse er resultatet af et tæt samarbejde mellem Nowocoat og førende tyske universiteter og ingeniørfirmaer.

Læs godkendelsen på tysk.
Læs godkendelsen på engelsk.

Er du interesseret i at udvikle et samarbejde med Nowocoat A/S, så kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne.