nowocoat logo

Nowocoat nomineret til EY Entrepreneur of the year 2018

Nowocoat er blevet nomineret til en entreprenør-pris EY Entrepreneur of the year 2018. Endda i en kategori de har svært ved at finde kandidater til fordi de synes det er sjældent der findes ægte innovation og nytænkning i produkter som mange slår sig op på. Det er vi verdensmestre i - både til at udvikle produkter og markeder.

 

Læs mere ...

Stort fald i udgifterne til fjernelse af graffiti

nowo anti graffiti seal

Nowocoat har udviklet et murimprægneringsmiddel, der gør det muligt at fjerne graffiti alene ved hjælp af koldt vand og højtryk. Den behandlede overflade kan tåle mindst 16 afrensninger.
Mange danske kommuner, boligselskaber, institutioner og virksomheder vil nu kunne opnå betydelige besparelser på udgifterne til fjernelse af graffiti.

 

Læs mere ...

Nowocoat har nu et godkendt algemiddel

neutralon godkendt algemiddel

Neutralon algemiddel er efter intensiv forskning og udvikling nu det første dansk producerede produkt til det professionelle marked, der er blevet godkendt af Miljøstyrelsen (Algemiddel - reg. nr.: 777-8).

Neutralon er udviklet til det professionelle marked og må anvendes til bekæmpelse af alger på alle typer af hårde tagoverflader.

 

Læs mere ...

Nye produktions- og lagerbygninger

Stalvej luftfoto beskaret

Nowocoat Industrial A/S har erhvervet de tidligere Decra-Icopal fabriksanlæg på Stålvej 3 i Kolding.

Produktions- og lagerbygningerne er på 10.000 kvadratmeter plus et træningscenter for håndværkere på 800 kvadratmeter.

Indretning og opbygning af et nyt topmoderne og automatisk produktionsanlæg er sat i gang, blandt andet med udstyr til daglig produktion på 65.000 liter.

Alt sker med hjælp af automatisk tappe, etikettering og stabling af produkter på paller, der køres på lager af førerløse trucks. Alle de vigtigste funktioner styres af robotter, så det bliver et meget miljørigtigt og effektivt produktionssted.

 

Med de to produktionssteder på Gl. Donsvej 6 og Stålvej 3, råder Nowocoat Industrial A/S over ca. 14000 kvadratmeter administration, laboratorier, produktions og lagerfaciliteter.

 

 

Coolingpaint

spand dansk

Nowocoat Industrial A/S har med COOLINGPAINT® udviklet fremtidens teknologi for træbeskyttelse (patent pending). Formålet med infrarød (IR), varmereflekterende træbeskyttelse er at undgå solens skadelige ophedning af træværket. Denne funktion er er basis for COOLINGPAINT®.

www.coolingpaint.dk

 

Læs mere ...

Er du interesseret i at udvikle et samarbejde med Nowocoat A/S, så kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne.