nowocoat logo

Nyheder

Coolingpaint

spand dansk

Nowocoat Industrial A/S har med COOLINGPAINT® udviklet fremtidens teknologi for træbeskyttelse (patent pending). Formålet med infrarød (IR), varmereflekterende træbeskyttelse er at undgå solens skadelige ophedning af træværket. Denne funktion er er basis for COOLINGPAINT®.

www.coolingpaint.dk

 

Læs mere ...

Så er vores nye produktion færdig

Vi har udvidet med en kæmpe stor produktionshal. Der er investeret i 6 store nye mixere, 3 stk. som kan blande 4.000 liter af gangen, og 3 stk. som kan blande 12.000 liter af gangen, så der virkelig kan produceres store mængder. Hallen er nu er delt i 2 plan pga. de høje mixere, så vi kan stå og betjene dem via computere som er koblet til hver enkelt mixer. Når produktionen er færdig, er den klar til at blive tappet. Produktet tappes direkte fra mixerne, via store rør, som går direkte fra produktionen ud til vores tappeanlæg.

Derudover har vi også investeret i stor ny robot og tappeanlæg. Vi kan nu tappe, etikettere spande og stable en hel palle på under 5 min. Det er effektivt, og der er kun 2 som betjener hele maskineriet.

Nowocoat beskæftiger i dag 37 personer fordelt på produktion, kontor og laboratorie.

 

Nowocoat Industrial A/S er godkendt af DIBt

DIBt logo dibt godkendelse

Allgemeine Bauaufsichtliche Zulassung (abZ) tildelt.


Efter flere års test- og dokumentationsarbejde kan vi hos Nowocoat stolt fremvise godkendelsen for Proff Industrial Oil og Proff Oil. DIBt’s godkendelse er resultatet af et tæt samarbejde mellem Nowocoat og førende tyske universiteter og ingeniørfirmaer.

Læs godkendelsen på tysk.
Læs godkendelsen på engelsk.

Miljøgodkendelse af ISOWOOD Primer W12

Nowocoat Industrial A/S har igen fået godkendt et nyt Træimprægnerings produkt, ISOWOOD Primer W12, i.h.t. til kravene fra Miljøstyrelsen/MST i Danmark. Dette sker i den fortsatte udvikling og innovation af bærbare og funktionelle produkter til Træbeskyttelse, hvor kravene bliver skærpet, fordi erhverv og samfund ønsker sikker effektivitet og beskyttelse af træet. Det gælder såvel den private bruger samt hos håndværk og træindustrien.

 

Læs miljøgodkendelsen for Iso Wood Primer W12

Nowocoat fokuserer på ny vækst

Malingproducenten Nowocoat Industrial A/S i Kolding fokuserer nu kræfterne 100 pct. på produktudvikling og ny vækst efter koncernens frasalg af aktiviteterne indenfor tagmaling. Ejerfamilien Reinert har solgt søsterselskabet Iso Paint Nordic A/S til finske Tikkurila og vil fremover koncentrere produktions- og udviklingskræfterne hos Nowocoat Industrial A/S, farve- og lakfabrikken i Kolding, der blev overtaget i februar 2014.

"Vi kan nu fokusere på produktudvikling indenfor bl.a. industriel maling til overfladebehandling af metal og træbeskyttelse, herunder Proff Woodcare produkter, hvilket åbner nogle interessante muligheder for os og kunderne. Vi har stor erfaring med udvikling af funktionel maling, og her tør jeg godt love nogle spændende produktnyheder i fremtiden,"

siger udviklingschef og medejer Joen Reinert, der ejer Nowocoat Industrial A/S sammen med sin familie og et medarbejderselskab. Familien finder det vigtigt at inddrage ledende medarbejdere i firmaets opbygning og drift, hvorfor de blandt andet har ansat Per Thorlund som salgsdirektør.

Læs mere ...