nowocoat logo

Kvalitet og miljø

Nowocoat Industrial A/S har en moderne effektiv fabrik på 4.000 m² med eget udviklingscenter, hvor der konstant arbejdes med at forbedre både produkter og hensynet til miljøet. Vi overholder dermed de gældende forskrifter og love vedrørende beskyttelse af miljøet.

Produktionsfaciliteterne er blevet opdateret, så de møder de state-of-the-art miljømæssige krav, med høje investeringsudgifter, som sikrer, at hensyn til miljøet starter allerede i produktionen.

 

Det Norske Veritas

Til at understøtte vores miljø og kvalitetskrav er vi auditeret og certificeret af et af verdens dygtigste og mest krævende certificerings bureauer: DNV Det Norske Veritas, som er anerkendt i hele verden.

Vores certificeringer hos Det Norske Veritas er kvalitets certificeringen DS/EN ISO EN 9001- og deres miljøcertificering DS/EN ISO EN 14001.

 

Nowocoat Industrial A/S er godkendt af DIBt

Allgemeine Bauaufsichtliche Zulassung (abZ) tildelt.

Efter flere års test- og dokumentationsarbejde kan vi hos Nowocoat stolt fremvise godkendelsen for Proff Industrial Oil og Proff Oil. DIBt’s godkendelse er resultatet af et tæt samarbejde mellem Nowocoat og førende tyske universiteter og ingeniørfirmaer.

Læs godkendelsen på tysk.
Læs godkendelsen på engelsk.

 

Eurofins

Eurofins har miljøtestet og godkendt Proff Woodcare gulvolier til indendørs og udendørs brug.

Eurofins Gruppen i Danmark består af fire laboratorier, der arbejder med hver sit område. De har opbygget en række kompetencecentre inden for specifikke områder, hvilket er med til at sikre kunder en optimal kvalitet, et højt serviceniveau samt helhed i løsningen.

Eurofins satser målrettet på at sikre kvaliteten og levere ydelser, som lever op til kundernes forventninger og behov.

Eurofins arbejder efter internationale og nationale standarder. Blandt andet kan nævnes at Eurofins er akkrediteret af DANAK i henhold til ISO 17025 standarden.

Nowocoat iso certificering eurofins godkendelse dibt godkendelse

UK ISO9001 ISO14001 COL

DIBt logo