nowocoat logo

Innovation & udvikling

Nowocoat Industrial A/S er en virksomhed der sætter kvalitet og gode produkter samt effektiv logistik som højeste prioritet.

Vores produktion, lager, laboratorium samt administration er toptunet til at opfylde ethvert ønske og behov fra vores kvalitetsbevidste kundekreds.

 

Nowocoat Industrial A/S har i dag kunder world wide - fra Finland i Nord i hele Europa, samt USA og Kina.

Dette skyldes at vi kan opfylde meget forskellige krav til produkter, der stilles på de forskellig markeder, herunder industriel påføring og lokale special ønsker til f.eks. miljøkrav m.m.

 

Desuden arbejder vi tæt sammen med det verdens dækkende laboratorium Eurofins, hvor vi løbende tester vores produkters egenskaber, herunder at de opfylder kravene i.h.t. EN 71-3 og DIN 53 160 emission m.m., samt at de er NMP og NPE free, og selvfølgelig er vi tilknyttet Green Network.

 

Vi samarbejder kun med anerkendte laboratorier som f.eks. Teknologisk Institut Danmark eller Eurofins. Desuden tester vi alt på eget R&D laboratorium, hvor vi har det moderne og krævende testudstyr, der kræves for at lave de mest optimale produkter til vores kunder.

Galleri

Innovation

DIN Green Network, nowocoat